Σας ενημερώνουμε ότι οι παραγγελίες που θα καταχωρηθούν στο σύστημα μας έως 20/8 λόγω θερινών διακοπών των κατασκευαστών μας και των μεταφορικών εταιρειών το κέντρο παραλαβής και τηλεφωνικό κέντρο θα είναι κλειστό.

Τρόποι αποστολής

Εάν θέλετε να δείτε πόσο θα κοστίσει η μεταφορά για προϊόντα για τα προϊόντα που σας ενδιαφέρουν, προσθέστε στο καλάθι αγορών τα προϊόντα και μετά πατήστε εμφάνιση εκτίμηση Κόστους Αποστολής & Σχετικών Φόρων μετά προσθέστε την Περιφέρεια & το πιο σημαντικό τον Ταχυδρομικό Κώδικα της Περιoχής σας.

 • Η παράδοση των προϊόντων με Courier Speedex γίνεται εντός 1 εώς 4 εργάσιμες ημέρες ανάλογα την περιοχή.

 • Η παράδοση των προϊόντων με μεταφορική γίνεται εντός 5 εώς 10 εργάσιμες ανάλογα την περιοχή και η παράδοση γίνεται επί του πεζοδρομίου, σε ορισμένους Νομούς και περιοχές μπορεί να μην εξυπηρετεί η μεταφορική και να γίνει παραλαβή από πρακτορείο μεταφορών .

  Οι παραδόσεις γίνονται τις εργάσιμες ημέρες. Για παράδοση Σαββάτου για τις μεταφορικές και τις Courier οι χρεώσεις είναι επιπλέον 3 φόρες από το ποσό των μεταφορικών.

Εταιρίες συνεργαζόμενες :

 • Οι αποστολές με μεταφορική στέλνονται με την Εταιρία ''ΙΜΕ Χάλκις'' και Patsios Hellas Multi Trans E.E.  ανάλογα τις διαθεσιμότητες που θα έχουν οι αποθήκες της Χαλκίδας αυτό αφορά εάν το δίκτυο της υποστηρίζει την περιοχή σας. Εάν δεν εξυπηρετεί οι παραπάνω μεταφορικές αποστέλνονται με συνεργαζόμενες άλλες μεταφορικές ανάλογα την περιοχή.

 • Οι αποστολές με Courier αποστέλνονται με Speedex

  Οι τιμές για μεταφορική υπολογίζονται με την ογκομέτρηση με αυτοματοποίηση ανα προϊόν κατα την προσθήκη του προϊόντος.
  Οι τιμές με Courier υπολογίζονται με το βάρος με αυτοματοποίηση ανα προϊόν κατα την προσθήκη του προϊόντος.

  3) Χρέωση με την δικιά σας Courier ή Μεταφορική ( Στα έπιπλα )